Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter allt jag hade inom mej

efter allt jag hadde inom mej och i min hand 

i form ut av värme och kärleken så står jag nu

 

ensam tom och kall full av ånger allt som förut 

betydde något så starkt saknar allt av betydelse 

 

nu alla ånger gör så jävla ont inom mej . den vrider 

om allt i mitt hjärta som en lång kramp utan slut 

 

tänk om jag såg då vad jag ser nu vad allt hade

varit perfekt nu jag vill dräpa mej skälv känns 

 

det som vissa stunder när ångern trycker på mitt 

samvete eller maserar mitt hjärta på ett hånfullt 

 

sätt . och jag hör inom mej är du nöjd nu din idiot 

är du nöjd med vad du har åstakomit igen och igen 

 

ska jag aldrig bli fri mina inre demoner ska jag aldrig 

bli lycklig ska jag aldrig svälja min egen stolthet ska 

 

jag aldrig sluta slå mej skälv med häpnad ut av vilken 

idiot jag var som lät dej bara gå i väg utan att kämpa 

 

för dej . nu står jag här ensam full av dej i mitt hjärta

minne tankar villja och saknad med en framtid som

 

skulle ha varit med dej det var så vi planerade jag

kommer ihåg det så i alla fall jag och inte vi .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-23 19:27



Bookmark and Share


  Koloristen
Kampen går vidare till seger. Ge aldrig upp!
2021-08-23
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten