Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje stjärna på nattens himmel

varje stjärna på nattens himmel representerara

en villjan och önskan av kärlek och en framtid 

 

till sammans med dej . låt stjärnorna visa vår väg

in i framtiden till samman ska vi vandra skyddade 

 

av varandra och Guds hand mot vår destinaton . 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-23 19:41



Bookmark and Share


  Koloristen
JA!
2021-08-23
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten