Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när minna läppar mötte dina

när minna läppar möte dina blev jag förälskad 

men när min tunga mötte din var jag förlorad

 

i resten av mitt liv  en tango omöjlig att glömma 

 du är för länge sedan borta ur mitt liv men jag kan 

 

fortfarande kända dina sensuella rörelser på min tunga 

dinna rörelser och rytmer pulserar i mitt blod igenom 

 

mitt hjärta jag kommer aldrig att glöma dej min kärlek 

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-23 19:56



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Här ser jag den äkta riktiga kärleken lysa fram. Bra skaldat om det viktigaste i ditt liv.
2021-08-24

  Koloristen
Fantastiskt och äkta. Bra, bror.
2021-08-23
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten