Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Francois de Sales....


Jag tackar dig Herre!

Fadern å Jesus lyss till mitt rop

De  frälsar å styrker

ger hälsa, mod å hopp

ja de är för go!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 163 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-08-24 15:07



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om din tro som ger dig livskraft och livsglädje.
2021-08-25

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om när tron ger tröst och kraft!
2021-08-25

  Bibbi VIP
Amen!
2021-08-25

  Fjellhuldra VIP
Fint ha tro så stark.
Lindrar hälsan och ger också mod och hopp.
2021-08-24

  Kajan VIP
Förstår din stora tacksamhet, så mycket hjälp och tröst som de skänker dig, fint att lyfta fram det.
2021-08-24

  Sparvögat VIP
Fina ord till hoppet i din tro…
2021-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy