Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silentium

 

Fötterna farligt nära bergets kant.
Det svallande eldröda håret fladdrar i vindens frihet.
Rösterna pratar högljutt i huvudet.
Kroppen faller som en marionettdocka
Den mörkröda fläcken lämnar ett rinnande spår. Utspridd på asfalten.

Copyright Susen 




Prosa (Kortnovell) av Susen VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-08-24 17:28



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Mycket stark text, ser bilderna av fallet framför mig. En filmisk scen.
2021-08-27

  Anya VIP
Åhhh, starkt. Du beskriver psykisk ohälsa i dess mest tragiska form. Rösterna i huvudet som pratar högljutt. Mycket innehåll på få rader.
2021-08-27

  Peter G VIP
En oerhört dramatisk text!
I denna minithriller uppstår ju ett antal funderingar om vad det egentligen är som händer, men titeln har en viktig roll här då den tillsammans med texten ger en bra ledtråd, även om osäkerheten hänger kvar efter läsning!

Otäck, men bra skriven!
2021-08-26

    Lena Staaf VIP
Stark bild av hur livet kan vända på en sekund.
2021-08-25

  Öknens Ros VIP
Ett ögonblicks verk, livet släcks på en minut.
2021-08-25

  Sparvögat VIP
Dramatiska bilder i denna lilla thriller, ett slut som lämnar en bitter eftersmak…
Skickligt berättat
2021-08-25

  Maria Sundelin VIP
Gillar dramat även om slutet är mörkt
2021-08-25

  Kajan VIP
Starka och intensiva bilder följer varandra, och leder fram till det brutala slutet, hemskt, men väldigt bra berättat.
2021-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP