Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tavlan egen skapelse


Maskrosfamilj

 

Gläntar på fönstret till dagens möte
mina ögon stryker himmelsvyns
unika variationer i ett färgband
Växtligheten frodas solgula mellan högdragna grässtrån
Andas in syrenens doft i vindens kraft fåglarna sjunger
sin alldeles egna serenad

Jag nynnar med

 

Copyright Susen 




Fri vers (Prosapoesi) av Susen VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-06-07 19:50



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Så fint du målar vårens vackra färger och dofter, fåglarnas underbara sång…
Fin harmoni med din sköna tavla.
2022-06-12

  Eva Langrath VIP
Vacker bild som harmonierar med orden.
2022-06-09

  Glitträ VIP
Vackert med fin tavla som talar sommaren.
:)
2022-06-08

    Lena Staaf VIP
Maskrosfamilj - en symbol för överlevnad under svåra förhöllanden. Vackert skrivet!
2022-06-08

  Kajan VIP
Livsglädje, livskraft och närvaro i vart ord, och en liten hyllning till de underbara maskrosorna ger en extra guldstjärna.
2022-06-08

  Maria Sundelin VIP
Full av sommar
2022-06-08

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text om att hitta guldkorn i vardagsgruset.
En extra applåd till din fina tavla.
2022-06-08

  Öknens Ros VIP
Maskrosen obändigt stark, fint avbildad av dig.
2022-06-08

  BenGust VIP
Många fina stigande toner och kulörer.

2022-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP