Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

®Hund bortskänkes®(inom EU.)




Beskyddande lekfull
egensinnig Hanhund
(i sina besta år)

Av rasen Kaukasisk
Herdehund bortskänkes

Till landsortsbo med
Fast hand (fördel protes)

Bestämda vanor o stor
Tomt med djur att kunna
få skydda o bevaka . ..
Ett krav!

Matfrisk äter som en varg
Obs! Har svårt släppa taget

När den väl biter sig fast
(Har två tjuvar fått erfara,)


I övrigt snäll och redig av
sig (på dem han litar på)

Bortskänkes tyvärr p.g.a
längre tids utlandsvistelse

Svar till: Rambo XL.











Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-24 21:51



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Väldigt humoristiskt, riktigt bra! (Jag kunde tänka mig att svara "ja, tack" på det här erbjudandet, men vi har redan en hund och dessvärre tror jag den jycke du beskriver skulle dra omkull mig, för jag väger inte mycket. Det där med protesen är förstås också ett hinder...hälsn monica)
2021-08-30

    Lena Staaf VIP
Skräckinjagande roligt! Önskar den nya husse eller matte många kära timmar med (o) djuret!
2021-08-25

  Koloristen
Bara detta med Rambo XL var helt outstanding. Kul. Bra.
2021-08-24

  Kungskobran VIP
En hundägare är inte en fri människa
August Strindberg
2021-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP