Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tillvarons Paradox




Även tomgång
kan vara ett sätt

Att gå vidare
genom livet. ..?














Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-25 07:25



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja om man inte kvävs av avgaserna.
2021-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP