Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inte Koranen!


Talibanerna tar makten!

Nu är loppet kört

en mer extrem

tolkning av

islam....

har nu makten

i Afganistan!

Hur ska det gå?

Man önskar att

de voro snällare!

Hur blir det med

skolgång för

flickor?

Det står skrivet

i stjärnorna!




Prosa av Niliboy
Läst 151 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-08-25 20:53



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Ja, det undrar man! Mycket aktuell text och välskriven!
2021-09-06

  Bibbi VIP
Återstår att se.
2021-08-28

  Marita Ohlquist VIP
Inte nog med att talibanerna förtrycker landets innevånare, nu har IS gjort det ännu värre.
2021-08-27

    Lena Staaf VIP
Världen håller andan och inte minst folket i Afghanistan, ett av världens fattigaste länder. Talibanerna säger att de lärt av sina misstag för 20 år sedan. Upp till bevis!
2021-08-26

  Sparvögat VIP
Dina ord speglar oron många känner, främst folket som får se sitt land förfalla…
2021-08-26

  Kajan VIP
En stor oro både i landet och hos många anhöriga i andra länder; och hos alla medmänniskor som bryr sig om utvecklingen.
2021-08-25

  Fjellhuldra VIP
Ett mycket viktigt ämne du tar upp
Det som sker nu i Afganistan är hemskt för folket och skolflickorna
att talibanerna som tagit över makten
Ingen vet vad som sker Mycket. Bra skrivet
hela din dikt.
2021-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy