Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Anstorma himlen!


Regnet stoppar oss inte


Strilande regn väser och spottar
på en väg av brinnande vinstockar
vars grenfingrar letar i porerna
efter en varm jordkropp.
Världen är de heta känslorna
för vilka det inte längre finns ord.
Här stammar vi på ordet jord,
det ligger i stramt transplantat
inflammerad av vårt behov
av att säga vad vi inte får säga.
För oss är det bara att slå till
och skicka upp gnistrande bönebloss
till de lyssnande himlavalven.
Inget regn kan stoppa detta.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-26 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen