Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett dygn jag helst vill stryka ur minnet är överlevt igen ... Om du bara visste hur mycket du fattas mig - Du som är ämnad för mig ... - Ett dygn som återkommer stundom nu mer sällan än då i september 2012 när denna text tillkom ...


Det finns stunder där det enda ...

... som hjälper
för att återfå balansen inom
är en kram ... 

... en mjuk 
och kärleksfull röst ...

... en varm och älskad
kropp och själ 
nära, nära tätt intill ... 

... av någon man älskar
och som man känner sig
innerligt älskad av ...



_____________________________
Idag 2021 finns du i mitt liv ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-08-30 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP