Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon ville ha det skriftligt





Med ett medvetet skrämmande
skränande skri
skrev hon en skrivelse
med sitt skrikande skrev.

Någon såg i det en helig skrift.
En annan skakade på huvudet,
kallade det för skruvade skriverier;
ett skrattretande skryt.

Hon skrevade än mer och sa:
skrattar bäst som skrattar sist.

Ingen
var skrupelfri.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-30 12:05



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Gillar denna...den har attityd och edge... och lite överraskningar
2021-08-30

  alicja lappalainen VIP
Du är en ordekvilibrist i den här dikten.
2021-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP