Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påfågeln

Påfågelns fjädrar
Slås ut i solen
Blågröna toner bländar ögat

Den fågel som gömmer sig där i
Fångar dina ögon
Och du ler åt prakten

Vilka fjädrar ska jag visa
För att få mer än blickar?




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-30 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva