Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du krymper din värld

Du krymper din värld
Och går inte ut i den
När du sakta tar dina andetag
Och lutar dig tillbaka

En gång ville jag ut
Men väggar är bra att ha
Tårar kommer så lätt
I besvikelse




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 73 gånger
Publicerad 2021-08-31 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva