Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om....

Om jag plockar från stranden
de vackraste av stenar
Snäckor gömda i sanden
som havet för dig renar

Om du får en sommaräng
med doft av kärleksvind
Om jag skriver en refräng
som natten kysser din kind

Om jag skulle ta mig mod
sätta samman alla ting
Sedan klä med mina ord
en kärlekens poesiring

Skulle du bära den då...




Fri vers av hawkeye
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-07-27 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye