Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Älska att be!

Bed så att ögonen blöder

å läs i din bibel,

ge aldrig upp

förr eller senare

får du kontakt

med Jesus å Herren Gud,

till din stora glädje

visar de sig och talar

med dig, men det

kan ta tid!

Tålamod är anbefallt

Strunta bara tillfälligt!

Sen blir fröjd!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 160 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-09-03 18:02



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Elegant och avskalad stil. Man blir glad av innehållet, även om man är skeptiker själv!
2021-09-05

    Lena Staaf VIP
Trosviss och fin text som visar på vikten av tålamod.
2021-09-04

  Bibbi VIP
Amen och halleluja!
2021-09-04

  Kajan VIP
En härlig text som får mig på gott humör, och den visar vikten av att fortsätta tro. Fint.
2021-09-04

  Sparvögat VIP
Så fint du förmedlar hoppet i att tro…
2021-09-03

  Fjellhuldra VIP
Så fint kunna be och
Ha en stark tro
Och inte ge upp.
2021-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy