Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag blir riktigt ledsen brukar jag försöka göra någon annan glad eller så går jag ut och söker få se fungerande lyckliga relationer mellan älskande par - Ty när jag ser dem vet jag att det också finns för mig någonstans ...


När du inte får det du verkligen behöver ...

... då du behöver det
som allra mest
så som
ett uppmuntrande ord
ett leende
kanske lite tröst
eller något annat ...

Försök då med att
bjuda på dig själv
till någon annan
som verkligen också 
skulle behöva det ...


Ty när du känner och upplever
den tacksamhet, glädje
eller blott bara uppskattning
du får av den du
lyckas göra lite gladare 
eller får att må lite bättre för stunden

Då kommer du känna
att det faktiskt även
gör dig själv lite gladare
och får dig själv att må
lite bättre i grunden ...

 

 

 

 

______________________________
Tidigare publicerad här i september 2012
Men det förmedlade budskapet
saknar bäst före datum!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-09-09 06:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP