Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dolt

Jag är som en trasig vas
undangömd, missprydd och skör
Faller åter lätt i kras
då någon mig falskt berör

Mitt hjärta blir aldrig helt
hopklistrat av billigt lim
Kan stanna till och bli stelt
om svekets knivar sticks in

Själens ärr sitter djupa
märkta av lena händer
Som ömt mitt hjärta kupa
startade kärleksbränder

Men det får ingen veta
kommer alltid sorgset le
Och försök inte leta
i ögonen får ingen se




Fri vers av hawkeye
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-07-27 17:52



Bookmark and Share


    Xena
Stackars liten.... väl skriven dikt om svek
2006-07-28
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye