Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villkorets coda


elasticitetens spikar
vi nu fastslaget tillhör

då roten ur boten
och soten från kvoten
skyler summan av hoten
innan den således ska fällas:

den sista blida noten

 




Fri vers av Almagrundet
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-12 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet