Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jaha.. vad var det här nu då?....


Jag har bjudit in dig

Vi har något gemensamt.

Båda skriver hela veckan våra tankar.

Inte på papper
utan till varandras tanke.

Inte mer än så.
Jag inbjuder dig
till mig.

Till mitt abnormala jag.
Den passion jag alldeles upplever
i solenergi.

Du passar alldeles utmärkt
till mitt saknade jag.

Kom in vet jag.
Stå inte där och häng över mig.

Jag har ju sagt \"Välkommen\".

Måste det vara så precist?
Var lite positiv,
vi finns ju båda tills i morgon.

Vi finns nu.
Och jag har bjudit in dig för
att vi ska lära oss älska vårt nya vi.

Till vi nöter ut varandras andetag,
tills en annan dag.





Fri vers av Fjärilspoet
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-07-27 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjärilspoet