Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Spökskepp

Mina steg är paranteser,
ivrigt flörtande med asfalten.

Klickljud från sulan som kysser
vattenpussarna regnet kom med.

Jag fokuserar blicken på marken
för att slippa möta ögon.
Vågar inte dras med in i någon.

Inte i dag.

Jag känner rörelser av själar,
flyktiga, essenser av liv.

Kusliga därför att dem är okända.

Spökskepp i dimman.




Fri vers av Fjärilspoet
Läst 641 gånger
Publicerad 2006-09-21 23:38



Bookmark and Share


  Flickan utan vingar
Du uttrycker dig på ett mycket mystiskt och vackert vis!
2008-05-14

    Isabell J
jag känner igen känslan, bra skrivet
2007-02-02

    Silverbjer
Mörk & mysig!
2007-01-03

    pladask
jag gillade den jättemycket! en tanke som bara dök upp är att klickljud inte riktigt passar in/känns som rätt ord. du skulle kunna pröva med typ smackljud (eller nåt sånt? pussljud, kyssljud - vad heter det?) och knyta ihop det mer med att sulorna kysser vattenpussarna... om du vill.
2006-12-03

  Joakim P Udd
Så skönt att du kan vara så sinnlig även när du är tillbakadragen. Inbjudande och indragande som en saga är det du skriver.
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Fjärilspoet