Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale


Melankoli

 

de saktmodigt går genom skogarnas skog

finner sökarnas och drömmarnas längtan

men endast de som det aldrig blev något av

 

de vankelmodiga plöjer ned hoppfullheten

skär i bitar luftslott med "bed and breakfast"

seglar vidare på mörka moln och slukar tiden

 

de på väg genom livet vilar vid rastplatserna

äter medhavd matsäck och fyller på med energi

går så långt de kan utan att fyllas av melankoli

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-09-13 08:26



Bookmark and Share


  ULJO
Vackert i sin tungsinthet
2021-09-13

  BenGust VIP
Spleen hålls nog bäst på avstånd om
rörelse finns. Ingen forcering, bara framåtskridande.
2021-09-13

  Maria Sundelin VIP
Vemodsvacker
2021-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP