Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens hemtjänst

Ingen konsekvensanalys
göra allt mekaniskt
utan att tänka på vad ens åtgärd
är av nytta för mottagaren
av en tjänst
detta är kontentan av
den invandrade hemtjänsten




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-20 17:17



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bra! Man behöver vara kritisk och medveten för att få det man behöver då man behöver det!
2021-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP