Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sockrade vingar

du har sockrade vingar
och ögon av kristall
och du flyger
i mitt inre
i små oregelbundna språng
virvlar fram

jag faller i diket
yr och matt
av dina sockrade vingar
och ögon av kristall




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-20 22:54



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Så vackert med sockrade vingar
2021-09-24
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP