Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hösten är här

hösten är här löven har börjat falla ner som snö i från

himlen fåglarna har flugit söder ut deras symfoni har

 

stilla tysnat allt är så ljudlöst och tyst jag kom inte på 

det förns nu när jag sitter och tänker vart allt tog vägen 

 

och det är nu definitift sommaren är verkligen slut vi är 

redan på väg i mot nästa sommar igen härligt jag hoppas 

 

att den blir lika underbart vacker och varm men först ska 

vinterns kalla täcke dras över och låta all grönska få sova 

 

och villa sej tills det är dax att explodera igen med den under 

bara våren magi när allt åter får liv igen det är så vackert 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-21 18:01



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Ja nu är det den vackra höstens tur...sen får kung Bore göra entre...du beskriver det så fint, och tänk att vi kan få längta efter nästa sommar igen.
2021-09-21
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten