Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När alla ord har sagts och alla tårar fällts kommer ditt minne att leva kvar. **


Till den man jag älskat.......

Att gråta när man är glad.
Att gråta när man är ledsen.
Att känna tårarna rinna
och att kinderna blir våta.

Att skratta när man är glad.
Att skratta trots att man är ledsen.
Att låtsas vara glad
och djupt inne vara ledsen.


© Ilana Edner




Fri vers av Ilana
Läst 418 gånger
Publicerad 2004-10-27 15:05



Bookmark and Share


  utopia

2005-03-06

  Cattis Rönn
minnen ska man bevara...Bra beskrivet!
2004-11-02

    Rag doll

2004-10-30

    Lillen
precis... man kan inte se hur en männsika känner inuti... fint med dikter, att alla tolkar dem på olika sett, o det har du lycksts med
2004-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Ilana
Ilana