Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


alldeles underbar


Teorin i praktiken


Teorin säger
stanna på marken
res bekvämt med oss
smärtfritt och snabbt

i praktiken
trängs vi på hennes tåg
och får stå ut med hans
illaluktande toaletter

Teorin säger
att solen kommer stråla hela veckan
i praktiken strilar regnet ner hela veckan

Teori och praktik
är inget bra team
över huvud taget

inte ens i kärlek
kommer de överens

Teorin säger
att kärleken är ett svårförklarat
fysiologiskt fenomen

i praktiken är den alldeles
alldeles underbar




Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-28 07:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP