Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett ögonblick i sänder!

Jag ångrar ingenting 

sjunger Edit Piaf

på Spotify....

Det är sen kväll

och jag har kvicknat,

Edit är underbar 

den lilla sparven!

I morgon onsdag

får jag min nya iphad,

va roligt det ska bli!

Å jag måste ta nya

bilder!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 173 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-09-28 23:56



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Det var förstås den du fick!
2021-10-03

  Bibbi VIP
Gläds med Dig.
2021-09-30

  Bodingen VIP
Väntar med spänning på nya bilder till dina oftast positiva texter.
2021-09-29

  Fjellhuldra VIP
Fin härlig text i vardagen.
2021-09-29

  Marita Ohlquist VIP
Härlig text om att hitta guldkorn i vardagsgruset.
2021-09-29

  Kajan VIP
Det låter roligt ! En ny ”padda” att gosa med : ), och ser fram emot nya alster, och kanske någon bild ?
2021-09-29

  Sparvögat VIP
Så mycket glädje det vilar i dina ord…
Spännande med en ny IPad.
2021-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy