Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under täcket

när du är i mig, känner du de?

de där
du vet..

lilla extra

jag var trött, hade ont i mina höfter
du va svettig och kysste min hals
ja kunnde känna hur min puls började att stiga igen

du lyfte upp ditt huvud och tittade på mig
och ja kände mig uppsvullen som en melon
ser ja konstig ut när du tittar in i mina ögon?
börjar jag skela?

varje gång jag tittar i dina ögon blir jag påmind om att du kanske gjorde likadant med henne förra veckan
I lägenheten har hon lämnat saker för att göra sig påmind

jag längtar tills den dagen du säger att du inte vill vara utan mig
jag längtar tills den dagen då vi förstår varandra av bara ögonkontakt
jag längtar tills den dagen jag inte behöver vara orolig

jag längtar tills den dagen jag kan säga att nu är det på allvar




Fri vers av Jasmine
Läst 278 gånger
Publicerad 2004-10-27 16:16



Bookmark and Share


    Malin Johansson
den sista meningen skarpt, ge honom ord, en mening om varför du skulle vara hans enda tjej på denna jord. ta tag i honom med dina ögon säg det som kommer från hjärtat... tycker om din dikt gumman... mycket ovisshet i dikten... det enda sättet att ta reda på är att fråga... puss puss vännen
2004-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine
Jasmine