Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Introspektion.


Ömt liv


Min kropp är en rund sten
med ett mönster av släta sömmar.
Mitt huvud är en kort orm,
tillbakadraget, projektivt.
Mina ben kommer ur armarna
eller krymper där inuti
och det gör min haka också.
Mina ögonlock är klämmor.

Min rygg är mitt tak.
Jag är alltid hemma.
Jag reser dit där mitt hus är.
Det är en slät sten.
Den flyter in i sjön
eller vilar i dammet.
Mitt kött lever ömt
inuti dess ben.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-02 01:18



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Dualism
som ett resultat av introspektion
2021-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen