Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Albert - ever since skoljympan -98 då du deklarerade att du var kåt på mig har jag ljugit och förlåtit min man för hans bristande socialkunskaper och ridegenskaper.


20 år är det nya 45 meter

En man kom gåendes i min riktning med blicken halvt sänkt. Han fick syn på mig, började virra runt, fortfarande med blicken på mig och hukade sedan för att låtsas knyta ett redan knutet skosnöre med blicken på mig.

Jag är anonym. Bär solglas och huva oavsett klimat. När jag gick förbi honom vände han sig om och betraktade mig. Jag vet vad han heter.

Albert.

Sjuttiofem och oskuld. Jag skulle gett honom ditt visitkort.




Övriga genrer av Ordekvilibrist
Läst 121 gånger
Publicerad 2021-10-03 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ordekvilibrist
Ordekvilibrist