Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jesus frälser själar!

Jag orkar inte bedja

tänker sällan på det,

men har bett om styrka

och vägledning för min

själ,

vad tror du en själens

 Och Jesu vän?

Hur bör man göra

för det är kämpigt 

å mycket tråkigt!

Men Herren lyss

han också och

frälser själar!

Läs gärna Psaltaren 86

 

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 172 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-10-05 20:20



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Sökandet efter inre ro och frid är i sig en bön, och att fånga dagen genom dikten är bön det med! Fint manat!
2021-11-11

  Fjellhuldra VIP
I livet är det av och till en kamp
Dagarna känns svåra och tunga.
Då är det fint och tända ett ljus
i stillhet och du kan ta fram din starka
tro.
2021-10-06

  Eva Langrath VIP
Fint formulerad text, en tanke om bön är också en bön.
2021-10-06

  Bibbi VIP
En stum vädjan är också en bön säger "två lyssnare" i Daglig Kraft (två anonyma nunnor från -30 talets England.)
2021-10-06

  Marita Ohlquist VIP
Texten förmedlar både skörhet och styrka.
2021-10-06

  Sparvögat VIP
Tron kan skänka hopp om färden känns tung och mörk…
2021-10-05

  Kajan VIP
Även om vi vandrar i den mörkaste dal, är vi inte ensamma. Önskar och tror att vinden vänder, och att be om styrka är i sig en bön.
2021-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy