Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktens spalje

Rimmet är ett spaljenät
som stöder tankens vilja
till växt
och utgör ett stöd för dikten
att klättra mot ljuset
och blomma ut i




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-06 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP