Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro och vetande

Du tror; säger du ! Men du vet inte.
Denna tron kan bli liksom en kungatron
där du kan sitta och verkställa dina beslut
som kan innebära svåra konsekvenser
för den drabbade.




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-08 19:25



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Det är politikens vardag
Att fatta beslut mellan
Tro,vilja och mening?
2021-10-09

  Solstrale VIP
Så sant så! Blir svårt att sanningen nå bakom en tvärsäker lögn!
2021-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP