Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ej mer

Sorgen släpar sig fram
gräver sig ett eget hål för att vila
Hjärtat flämtar, spricker och
sipprar ur

ej mer

ej mer




Fri vers av Blodros
Läst 331 gånger
Publicerad 2006-07-28 18:31



Bookmark and Share


    Keiju
På något kan jag ana en liten gnutta hopp mitt i allt eländet
2006-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros