Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotspår 2

I spåren som följer
vandrar dom som inte förstod
att det var din väg och gå
och ingen annnans




Fri vers av Blodros
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-07-28 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros