Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomstrande

 

Jag blir fortfarande alldeles varm

Hur dina ögon kunde fängsla så

Hur jag bara ville drunkna och försvinna

Djupt där inne

 

Önskar att jag kunde sig dig nu

Så vackert fri

Skrattande på en blomstrande äng




Fri vers av Neal
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-07-28 19:43



Bookmark and Share


  Freya
Vackert!
:D
2006-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal