Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oro

Idag om en vccka skall jag ligga under såg och kniv.
En höft måste opereras.
Jag hoppas bara att jag skall bli sövd.
Sågklingeljudet vill jag inte höra.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-13 09:11



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Jag håller tummarna för att allt ska gå väldigt bra. Hör du någon sågklinga kan du ju alltid låtsas att det är sidensvansar eller så ...
2021-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP