Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterdvala

Jag har gått i ide nu,
och vill att ni det vet.
Väcka mig är helt tabu.
Försök inte med det!
Sover intill björnarna
där är jag mera trygg
än bland alla örnarna
som synar bakom rygg.

Lägger mig i dvala nu,
i skydd och säkerhet.
Förtroendet har gått itu
och givit sömnlöshet.
Vilar mellan ormarna,
mygg och fladdermöss.
De bästa plattformarna
att undgå vakna löss!




Övriga genrer (Satir) av Camilla Heinonen VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-13 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP