Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du med?


Jag är på gång

vill du följa med?

vill du stoppa?

vill du både och?

Vill du bara ibland?

vill du komma sen?

 

Du är alltid välkommen

 

när du väl kommer.

 

Jag väntar

 

men jag fortsätter vidare under tiden.

 

Så...

Om du möjligtvis kommer ikapp mig,mina steg, mina vägar mina val så...

 

visst jag delar med mig av min vishet

 

så mycket som du vill

 

om du vill.

 

När du kan

 

ta emot. 




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-07-28 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan