Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag ler

Skulle inte tro att de där gråa tonerna
Spricker som en vacker höstdag
När drömmarna just försvunnit
Och drunknat i gyttjan

Tåren är inte kommen
Men följes snart av flera
Likt daggen på en kåpa
Stannar de en stund

Och jag vill le som solen
Varm och underbar
Men falskheten vore stor
Om det såg ut som lycka

Att få låtsas ett tag
Kanske gör att jag inte ljuger
När jag ler




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-16 02:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva