Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Reflektioner om måleriet av imorgon, steg 4


Att korsa det synliga bortom all avbild

Måleriet synliggör det möjliga i stillhetens uppbrott
Skrivandet är dess förstelnade otydliga avtryck
Under allt detta de bärande andetagen
Och blodet i sitt lopp älskar att ge




Övriga genrer av Horace
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-16 06:55



Bookmark and Share


  AKT VIP
Gillas!
2021-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace