Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Knappt förnimbart


Återupptagas levande

Att verkligen få vara längtan infriad
Att slutligen som den fjärde
Upptas till den tredjes
Ritt över världarna




Fri vers av Horace
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-18 05:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace