Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över

Hör det jag inte säger, tycktes hon viska
Lyssna på mitt hjärta och låt det slå
Vill vara din men vågar mig inte
Över tröskeln, hjälp mig




Fri vers av Horace
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-06-20 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace