Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sommarsuck

Rådjur och sniglar
Äter sig mätta hos mig
Sommarblom hägrar




Bunden vers (Haiku) av Horace
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-03 22:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ack en läsning som heter duga,
här kan folk både niga samt buga...
2022-07-04

  karenina VIP
den väne fodrar både människa och djur. Eller hägnar in och plockar snigel :)
2022-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace