Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tillblivelsens land

Hon frågade om vad som höll mig sysselsatt om nätterna,
om morgonen och mitt på dagen, då när jag var trött
I sömnen och i drömmarna, så på min promenad
Jag svarade med ord hon hade väntat på, ändå

Kalla det att veta hut, den allvarsamma leken
En reduktion så radikal att omöjligt har
slutat finnas till och gudar likaså
Din kärlek återstår och jag




Fri vers av Horace
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-26 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace