Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå Logos som Ordet


Om urskiljande av andarna

Legender om gud eller Gud känner vi till
Som dimma och myt, i musikens toner
Om myten som anden i legenderna
spelar rent, levs livet i sanning




Fri vers av Horace
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-16 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace