Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Talande tystnad kan säga mycket....


Högtalande tystnad

Orden ekar högt

De för mig aldrig nämndes

Uttalades tyst




Bunden vers (Haiku) av hawkeye
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-07-28 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye