Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ont och gott i livet är synnerligen subjektivt upplevt och givet ... - såväl i oktober 2012 när detta flöde tillkom och publicerades första gången här som när helst i tiden, så ock här och nu ...


Jag har också träffat Djävulen ...

... dock alldeles för många gånger
i mitt ej längre alltför kortvariga liv ...

Det som fascinerar mig allra mest
är hur odefinierbart variabel han var 
såväl till vardags som till fest ...

... om han nu var en han och inte en hon
eller kanske helt enkelt både ock
- lite som en nackenschock ...

Med åren 
har jag dock
kommit till insikt om
att Djävulen i sig
allra bäst definieras
och skulle kunna liknas vid

frånvaron av dig
i mitt liv ...

 

 

 



_______________________________

Idag 2021 har insikten sjunkit in ...
Insikten om att såväl Djävulen
som Helvetet är synnerligen variabla
jämväl subjektiva till sin natur
och varierar utifrån den kontext
betraktaren och eller den drabbade
lever i ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-22 18:16



Bookmark and Share


  AKT VIP
Intressant. Gillas
2021-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP