Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Reflektioner om måleriet av imorgon , steg 7


Vi lekte tillsammans som ursprung och upphov

Jag mötte dig väl signad och upprätt, seende
Din tur att namnge fick jag höra, din tur
Välj bland ljud, tecken och rörelser
Om jag är livet, avbilda mig




Övriga genrer av Horace
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-23 05:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace